fbpx

Terlalu ‘Instagrammable’, Lokasi Di Kuantan Ini Sekali Lagi Jadi Perhatian


Boleh kata sepanjang dua minggu ni Pulau Ular, Kuantan antara destinasi percutian di Pahang yang sangat trending di media sosial. Setiap hari akan ada sahaja gambar-gambar cantik dikongsikan oleh pengunjung Pulau Ular.

Lebih menghairahkan bila semua gambar-gambar yang dikongsikan cantik belaka, persis atau sehebat bercuti di luar negera. Maka secara langsung kami mahu anda senaraikan lokasi ini dalam destinasi percutian wajib terjah di Kuantan.


Sekali lagi, dengan bidikan lensa memakau oleh Nur Natasha Abdullah, anda boleh lihat betapa cantiknya Pulau Ular melalui perkongsian gambar oleh beliau di laman Instagram.


Suka berkongsi gambar di Instagram? Jangan lupa follow kami dan tag gambar anda menggunakan tanda pagar #kuantanloka untuk kongsi bersama komuniti kami.

Oh ya, kalau nak tahu ada banyak lagi tempat-tempat menarik di Kuantan dan Negeri Pahang. Semunya menarik tak terkalah seperti tempat-tempat pelanconga popular di dunia yang lain. Sertai kami di Telegram untuk dapatkan info dengan lebih cepat!

Langganan Percuma

Langgan saluran kuantanloka™ di Telegram untuk dapatkan informasi dan berita terkini terus ke telefon pintar anda.

Terkini:

Baca Juga:

Utama
Akaun
Notifikasi
Koin