fbpx
Nikah Satu

Studio Kahwin Di Kuantan Kini Trending, ‘Offer’ Majlis Nikah Jimat Siap Buat Live

Sekarang ni trending sungguh tentang studio kahwin di Kuantan yang satu-satunya offer tempat kahwin cantik lengkap siap ada pelamin, jurunikah, ruang makan, photographer dan paling best sekali siap buatkan live!

Gempak betul, lagi gempak bila semua ini ditawarkan pada harga serendah RM1,100 saja. Nah, orang Kuantan yang nak kahwin tu tak payah pening-pening atau terpaksa ikat perut semata nak kumpul duit kahwin. Dengan adanya studio kahwin NikahSatu di Kuantan, kini semua orang mampu kahwin.

Senang kata, NikahSatu ni ‘one stop center’ untuk bakal pengantin dapatkan semua persiapan majlis dari kad kahwin, hantaran, goodies & doorgift, pelamin, baju pengantin, photographer dan semuanya.

Tempat kahwin cantik ala-ala style Mat Salleh

Ini yang paling cool! Macam tak percaya, di Kuantan pun dah ada tempat untuk kahwin yang awesome cantik persis di hotel mewah. Dengan interior studio yang menawan, majlis perkahwinan anda pasti akan terasa seperti seorang selebriti. Cewah!

Pilihan bijak untuk majlis kahwin yang sempurna. Walaupun berjimat, tapi still nampak grand. Yang penting gambar-gambar dalam album kawin kena nampak lawa.

Ruang Makan

Selain tak perlu runsing cari tempat kahwin, di NikahSatu juga turut sediakan ruang makan kepada tetamu yang hadir. Anda boleh jamu terus tetamu yang datang, antara menu makanan yang disediakan ialah set Nasi Briyani Ayam, Briyani Daging dan Briyani Kambing.

Sudahlah tempat kawin cantik, makanan pun sedap!

Aturcara majlis yang tersusun

Kahwinlah dengan tenang dan gembira. Anda tak perlu kelam kabut pasal aturcara majlis, semuanya NikahSatu sudah tolong susunkan untuk anda. Bermula dari ketibaan pengantin, rombongan pengantin, acara akad nikah, sesi fotografi dan jamuan makan sehinggalah majlis bersurai.

Majlis kahwin anda pasti akan berjalan dengan lancar dan meriah.

Majlis ada emcee dan live di YouTube

Tambah seronok majlis kahwin anda di NikahSatu turut akan dimeriahkan oleh emcee dan bersiar secara langsung di YouTube. Kawan atau sedara mara yang tak boleh datang pun masih boleh tengok majlis kawin anda.

Bukan saja satu dunia boleh tonton, malah sambil bersembang penonton juga boleh beri duit melalui fungsi salam kaut yang ada pada kad digital. Nak tahu macam mana majlis kahwin anda live di Youtube? Tengok video di bawah.

Menarik bukan? Siapa kata nak kahwin tu pening kalau NikahSatu boleh bantu anda adjust belanja kawin dengan smart dan jimat!

Untuk maklumat lanjut, anda boleh lihat tawaran pakej lebih details di nikahsatu.com. Boleh juga hubungi mereka untuk sebarang pertanyaan melalui whatsapp ke 60178770182 atau walk-in sendiri ke kedai mereka di No 9, Jalan Penjara, 25000 Kuantan.

NIKAHSATU
Lokasi: No 9, Jalan Penjara, 25000 Kuantan
Hubungi: 60178770182
Facebook: NikahSatu
Instagram: @nikahsatu
Laman web: nikahsatu.com

Related Posts