fbpx
rumah abg jamil

Rumah Abang Jamil Jemput Semua Orang Kuantan Makan Kambing Golek Esok!

Semperna hari pembukaan Rumah Abang Jamil esok, NikahSatu jemput semua orang Kuantan untuk datang dan makan kambing golek. Acara berlangsung esok , 26 September hari Sabtu bermula jam 10 pagi sehingga 11 malam.

Buat yang terlepas, Rumah Abang Jamil ini merupakan satu lagi tempat melangsungkan acara majlis kahwin di Kuantan selain studio kahwin NikahSatu.

PREMIUM

Bagi yang merancang majlis kahwin di Kuantan tak lama lagi tu, esok anda boleh datang dan tengok sendiri Rumah Abang Jamil. Selain memiliki interior yang menawan, Rumah Abang Jamil turut boleh memuatkan sehingga 500 atau lebih orang tetamu.

Paling seronok esok bukan boleh makan kambing golek sahaja, ada banyak lagi makanan yang sedap-sedap untuk dijamu dan persembahan live band.

Tambah lagi seronok, siapa yang datang akan dapat baucar RM50 dan 20 unit TV 40″ inci untuk dimiliki. Serius memang rugi kalau tak datang.

SPONSORED

Jangan lupa ajak kawan dan saudara-mara datang sekali ke Rumah Abang Jamil esok. Lokasi di Jalan Teluk Sisek. Lihat peta di bawah.

Maklumat lengkap berkenaan atur cara majlis, pemanduan lokasi boleh lihat di kad digital Rumah Abang Jamil atau tekan butang di bawah. Kita jumpa esok ya!

Related Posts