fbpx

Penginapan 5 Bintang Tepi Pantai Di Hyatt Regency Kuantan


Terletak di tepi pantai Teluk Cempedak yang terkenal di pantai timur semenanjung Malaysia, Hyatt Regency Kuantan Resort adalah sebuah resort yang mesti anda cuba untuk percutian keluarga.

Ia telah diperbaharui dengan 300 bilik menyediakan percutian yang tenang dari bandar Kuantan dengan pemandangan Laut China Selatan yang menakjubkan.

Lengkap dengan kemudahan keluarga, dua kolam renang luaran dan pelbagai restoran berdekatan, resort ini adalah tempat yang sesuai untuk berehat dan bercuti. Bukan sahaja lokasinya yang strategik malah harga yang ditawarkan juga adalah berpatutan.

GAMBAR: Facebook Jalan-Jalan Cuti Santai
GAMBAR: Facebook Jalan-Jalan Cuti Santai
GAMBAR: Facebook Jalan-Jalan Cuti Santai

Pengunjung yang datang kesini boleh melihat lautan luas dan berjalan di pantai. Di Teluk Chempedak juga sememangnya dipenuhi tarikan yang anda boleh cuba.

Pelbagai aktiviti menarik boleh dilakukan disini dan anda yang datang pasti tidak akan bosan kerana tempat ini sangat berhampiran dengan pelbagai fasiliti lain selain kedai makan yang popular.

Harga bilik disini adalah serendah RM 250 untuk satu malam dan terdapat pelbagai pakej menarik seperti spa yang sangat sesuai bagi yang penat berjalan jauh.

GAMBAR: Facebook Jalan-Jalan Cuti Santai
GAMBAR: Facebook Jalan-Jalan Cuti Santai

via: Hayatt Regency


Anda mesti cuba penginapan berkonsepkan kampung ini yang sememangnya menakjubkan dengan harga yang berpatutan

Baca juga: Kampungstay Desa Murni Berkonsepkan Suasana Kampung Di Temerloh Yang Santai

Kongsi Artikel Ini

Benda baik kita kongsi

Sokong kuantanloka™

Sokong konten lokal. Sokong penerbitan kandungan kami dengan melanggan keahlian kuantanloka™. Dapatkan t-shirt eksklusif, stickers dan kad keahlian anda sekarang.

TERKINI

Utama
Akaun
Notifikasi
Koin