fbpx

PROMO #MERDEKA

Sempena Merdeka kali ini, kami di KUANTANLOKA ingin menawarkan promosi pengiklanan di platform KUANTANLOKA Media Network special untuk usahawan di negeri Pahang melalui program Back To School Business. Menghulurkan tangan dengan penuh rasa cinta, ayuh kita menjadi kawan. Belajar, bermain dan membesar bersama-sama!

APA YANG TRENDING DI KUANTANLOKA?

Makan

Tempat makan, restoran dan makanan trending

Hotel

Penginapan berkonsep, unik, menarik dan berpatutan

Libur

Destinasi percutian, aktiviti lasak dan hobi, mesra keluarga

Story Lokal

Cerita inspirasi anak tempatan kini antara yang paling digemari

“Dengan lebih 300,000 pengguna aktif yang melayari laman web kami, izikan kami membawa jenama anda kepada pembaca setia KUANTANLOKA. Biar kami bantu promosikan jenama anda dengan gaya unik dan menarik!”

Kenapa Kami?

+ Clean & Responsive Web Design
Laman web yang responsif dan mesra mobile. Direka untuk pengalaman membaca yang selesa dan memuaskan. Tidak mengambil masa lama, pages load selaju satu saat!

+ Quality Traffic
Dijamin trafik berkualiti melalui hasil perkongsian kandungan yang betul. 100% bebas spam, semua ini dicapai secara organik.

+ Powerful Niche
Memfokuskan sepenuhnya info berkaitan Negeri Pahang dengan gaya paling santai dan sedap dibaca.

+ Targeted Audience
Dengan niche yang tepat, semua pembaca kami adalah daripada mereka yang berminat tentang Negeri Pahang.

+ Perfomance Focused
Pasukan kami terus komited menjaga prestasi setiap gerak kerja agar semua proses mampu dipandu dengan cemerlang dan jitu.

+ Creative People
Kami percaya, memiliki keupayaan berfikir yang fleksibel merupakan peranan besar dalam proses menghasilkan sesuatu yang bagus.

PAKEJ PROMO MERDEKA

Jom Back To School Business. Dalam Promo merdeka ini kami tawarkan pakej pengiklanan lengkap untuk anda pada harga amat berpatutan. Apa yang anda akan dapat dalam pakej ini ialah:

#1 Advertorial: Pengiklanan dalam bentuk penulisan kreatif melalui paparan artikel di kuantanloka.com. Artikel anda akan kekal selama-lamanya selagi mana KUANTANLOKA terus beroperasi.

+ Tambah lagi satu pontensi besar supaya pengguna internet menemui anda di enjin carian Google!

#2 Social Media Post: Kami akan mempromosikan jenama anda di Facebook dan Instagram KUANTANLOKA dengan gaya paling kreatif dan tentunya tidak membosankan.

#3 Facebook Boost: Tak reti Facebook Ads? Jangan risau, kami akan lakukan hebahan melalui Facebook Ads selama 30 hari mengikut kehendak pasaran anda. Kami pastikan hebahan mengenai jenama anda akan ditembak tepat ke sasaran audience yang anda mahu!

ALL IN ONE! Semua ini ditawarkan dalam satu pakej pada harga

RM1,478

RM1,000

Sahaja! Tawaran terhad

Tertakluk kepada terma dan syarat. Demi menjaga kualiti dan mencapai standard yang dipraktiskan KUANTANLOKA , kami akan menapis dahulu mana-mana syarikat yang ingin beriklan di platform KUANTANLOKA MEDIA.

BERMINAT?

Lengkapkan borang di bawah.

TERIMA KASIH.

HAK CIPTA TERPELIHARA
KUANTANLOKA MEDIA © 2020