fbpx

Tingkatkan Kepercayaan Jenama Anda Bersama Kami.

Semenjak dilancarkan, KUANTANLOKA telah menerima lebih 300,000 pengunjung yang membaca artikel kami. KUANTANLOKA kini dikenali sebagai satu-satunya media bebas di internet yang berkongsi informasi berkaitan Negeri Pahang dengan gaya unik dan relevan.

KUANTANLOKA berkongsi info-info berkaitan pelancongan seperti tempat makan, penginapan dan destinasi menarik. Selain itu kami juga berkongsi story lokal yang mempunyai nilai positif, inspirasi, budaya serta kreativiti.

Dengan kepercayaan pembaca kami dan kualiti kandungan yang dipaparkan di laman web ini, kami membuka peluang kepada mana-mana syarikat atau individu untuk beriklan di saluran KUANTANLOKA Media.

LIMAZA NAHNU?

+ Clean & Responsive Web Design

Laman web yang responsif dan mesra mobil. Direka untuk pengalaman membaca yang selesa dan memuaskan. Tidak mengambil masa lama, load selaju satu saat!

+ Quality Traffic

Dijamin trafik berkualiti melalui hasil perkongsian kandungan yang betul. 100% bebas spam, semua ini dicapai secara organik.

+ Powerful Niche

Memfokuskan sepenuhnya info berkaitan Negeri Pahang dengan gaya paling santai dan sedap dibaca.

+ Targeted Audience

Dengan niche yang tepat, semua pembaca kami adalah daripada mereka yang berminat tentang Negeri Pahang.

+ Perfomance Focused

Pasukan kami terus komited menjaga prestasi setiap gerak kerja agar semua proses mampu dipandu dengan cemerlang dan jitu.

+ Creative People

Kami percaya, memiliki keupayaan berfikir yang fleksibel merupakan peranan besar dalam proses menghasilkan sesuatu yang bagus.

Berminat?

LENGKAPKAN BORANG DI BAWAH

TERIMA KASIH

HAK CIPTA TERPELIHARA
KUANTANLOKA MEDIA © 2020