fbpx

Lihat Interior Rumah Di Indera Mahkota 5 Yang Persis Penginapan Mewah Di Bali


Siapa sangka, rumah yang berlokasi di Indera Mahkota 5, Kuantan ini memiliki interior dalaman dan reka bentuk yang cantik sekali seakan-akan penginapan mewah di Bali, Indonesia.

Rekaan senibina dengan elemen kayu ini pasti akan mempersonakan mata siapa sahaja. Biarpun kami hanya melihat melalui gambar, tapi ia cukup untuk memberikan perasaan yang menyenangkan.

Huh, musim PKPD ni, alangkah seronoknya kalau boleh lepak di sini. Rumah cantik, duduk seharian tak keluar pun masih tak jemu.


Anda boleh lihat paparan keseluruhan ruang rumah ini pada gambar di bawah melalui perkongsian oleh saudara Syafiq Yem di Facebook.

Konsep ruang terbuka dikelilingan perabot kayu dan pokok-pokok menghijau yang pasti akan memberikan perasaan bahagia semasa menikmati kopi.

Oh ya, kalau anda minat dengan senibina dan rekaan interior begini. Kami di KUANTANLOKA kerap juga berkongsi senibina dan rumah konsep yang terdapat di sekitar Kuantan dan negeri Pahang.

Boleh sertai kami di Facebook atau langgan saluran KUANTANLOKA di Telegram @kuantanloka untuk dapatkan kemaskini terbaharu serta perkongsian eksklusif dengan lebih cepat.

Kongsi Artikel Ini

Benda baik kita kongsi

Sokong kuantanloka™

Sokong konten lokal. Sokong penerbitan kandungan kami dengan melanggan keahlian kuantanloka™. Dapatkan t-shirt eksklusif, stickers dan kad keahlian anda sekarang.

TERKINI

Utama
Akaun
Notifikasi
Koin