fbpx
rkk1

Jurugambar Ini Pilih Rumah Klasik Kuantan Untuk Hasilkan Fotografi Yang Unik

Pada beberapa hari lepas kami ada terbitkan artikel berkenaan satu lagi lokasi wajib anda perlu lawati di Kuantan, iaitu Rumah Klasik Kuantan. Buat anda yang terlepas untuk tahu, anda boleh membacanya di sini.

Semasa lawatan kami di sana, memang kami terpengun benar dengan konsep yang dibawakan oleh Rumah Klasik Kuantan. Bukan sahaja menempatkan barangan bersejarah, malah idea mewujudkan semula momen ‘dulu kala’ itu memberikan kami  feels yang sangat unik.

SPONSORED

Susah hendak digambarkan dengan kata-kata, mungkin bidikan lensa dari jurugambar ini mampu memberikan anda gambaran lebih jelas mengapa kami sifatkan Rumah Klasik di Kuantan ini adalah satu destinasi yang unik patut anda pergi di Kuantan.

Di bawah ini adalah hasil bidikan lensa Faez Rule yang dikongsikan oleh beliau di Facebook, kami paparkan semula di KUANTANLOKA dengan izin untuk inspirasi anda. Jom layan!

Bagaimana, cool bukan?  Untuk pengetahuan anda, Rumah Klasik Kuantan memang menyediakan perkhidmatan sewaan untuk anda melakukan sesi shooting di lokasi mereka. Bolehlah shoot gambar kahwin nanti.

SPONSORED

Suka dengan hasil gambar ini, anda boleh ikuti Faez Rule di Facebook dan lihat lebih banyak fotografi menarik oleh beliau.

Related Posts